Ultimele stiri

Start la promoţiile din sezonul estival, la Iulius Mall Timişoara. oferte de până la 80%

La Iulius Mall, fiecare zi fierbinte de vară petrecută la cumpărături devine o plăcere. Indiferent dacă vrei să fii în ton cu moda sau să-ți pregătești bagajul pentru concediu, ai acum ocazia să descoperi promoții ispititoare în magazinele tale preferate.

Prețurile sunt mai mici cu până la 80%, iar surprizele plăcute constau și în oferte de genul 1 + al doilea produs cu preț redus. Catalogul complet al ofertelor de nerefuzat este disponibil pe Facebook Iulius Mall Timişoara şi pe site-ul www.iuliusmall.com.

Pentru cei care își doresc să plece în vacanţă cu o garderobă nouă, magazinele de îmbrăcăminte din Iulius Mall Timişoara precum Mango, Orsay, Poema, Terranova, Ginette, Leonard Collection, au tăiat prețurile cu până la 70%. Promoţii de 60% anunță magazinele Camaïeu și Lee Copper, iar la Desigual, H&M, Invidiauomo, Koton, Motivi, Nissa, Effect, Fanny Lux, Malibu, Mathilde, Off Limits, Secuiana, Stefanel, Steilmann, Tenu de Saf, Tom Tailor, US Polo Assn prețurile scad la jumătate.

La încălțăminte, prețuri mai mici cu până la 70% îi întâmpină pe clienți la Amely, iar cu 50% la Ana Cori, Batta, CCC, Office Shoes și Tamaris.

La fel de tentante sunt şi promoțiile brandurilor cu bijuterii şi accesorii, de până la 70% la Splend’Or, până la 50% la Edifice, Kultho și Meli Melo, iar cu 40% la Be in Time.

Produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri speciale în magazinele de specialitate din Iulius Mall: până la 80% la Sephora, iar Contrast, Pupa Milano, Pro Beauty Shop și The Body Shop până la 50%.

Magazinele de decorațiuni interioare Ambient Box și English Home vin cu prețuri reduse cu 50% la produse selecționate, iar Nobila Casa propune promoții atractive la decorațiuni și accesorii barbeque.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*