Ultimele stiri

Țigări de contrabandă confiscate, în urma unor percheziții, de polițiștii de frontieră severineni

tigari

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Drobeta Turnu Severin, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Teritorial a Poliției de Frontieră Mehedinți, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au descoperit și confiscat, în urma unor percheziții domiciliare, cantitatea de 3.080 pachete cu țigări, precum și 2 autovehicule folosite la activitatea infracțională.
Un cetățean român este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se desfășoară cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz.

În data de 11.11.2020, ora 10.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin au efectuat două percheziţii domiciliare și două percheziții auto, în baza mandatelor emise de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.
Perchezițiile domiciliare s-au desfăşurat la două locaţii de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, în prezența proprietarului, un cetățean român, în vârstă de 44 de ani.
Colegii noștri aveau date despre cele două locații, în sensul că erau folosite pentru depozitarea unor cantități de țigarete provenite din contrabandă.
În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării 3.080 de pachete cu ţigări, în valoare totală de 36.960 de lei, fără marcaje fiscale.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţeanul român, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*