Ultimele stiri

Sansa la un job, vine la Angajatori de TOP! INTERVIU cu Cristina Caratas, organizatorul principal al evenimentului

Angajatori de top

S-a dat startul celui mai mare targ de ceriera! Timp de doua zile, între 13-14 martie, Timisoara se afla fata in fată cu “Angajatorii de Top”, cei ce vor aduce in fata banatenilor, la Centrul Regional de afaceri, job-uri si oportunitati de cariera din cele mai diverse domenii. Despre ce pregateste si ce aduce nou ediția din acest an, ne povesteste Cristina Caratas , organizatorul principal al evenimentului.

Ce aduce nou ediția aceasta?

Noutatea editiei din aceasta primavara Angajatori de TOP Timisoara este data de planurile extinse de recrutare ale companiilor prezente.

Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi de doua ori mai multe oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job sau vor sa faca o schimbare in cariera. In plus, odata cu dezvoltarea noilor tehnologii au aparut si oportunitati de cariera care nu existau in trecut, iar o parte dintre companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara au astfel de joburi deschise, pozitii precum: UI developer, Big data Architect, SEO Specialist, Fieldwork Manager, Escalation Engineer. Totodata, o noutate a editia cu numarul 6 Angajatori de TOP Timisoara sunt conferintele adresate pasionatilor de tehnologie (TechTalks) si workshop-urile dedicate dezvoltarii competentelor si abilitatile personale (SoftSkills).

Cu ce este diferit Angajatori de TOP față de alte târguri de joburi?

Angajatori de TOP este cel mai mare eveniment de recrutare din piata. Cei 9 ani de experienta, peste 28 de editii organizate pana in prezent si 1450 de companii participante, definesc targul de joburi, Angajatori de TOP.  Prin numarul companiilor participante si a oportunitatilor de cariera deschise, Angajatori de TOP este un eveniment de referinta pentru ceea ce inseamna piata de recrutare din Romania. Evenimentul concentreaza un procent semnificativ din oferta locurilor de munca disponibile si peste 420 de specialisti din departamentul HR prezenti la fiecare editie.

 În ce domenii sunt cele mai multe locuri de muncă la acest târg?

Cele 50 de companii care vor fi prezente vineri si sambata la Angajatori de TOP Timisoara, reprezinta domenii variate de activitate. Din informatiile primite observam o varietate a domeniilor in care vor fi deschise pozitii, de la IT, Inginerie, Automotive, FMCG, Consultanta, Telecom, Outsourcing, Financiar-Bancar, Logistica si Transporturi, iar din punct de vedere al departamentelor, companiile au planuri de recrutare in zone precum: Dezvoltare Java, Testare, Productie, Logistica, Calitate, Achizitii, Research and Development, Commercial, Tehnic, IT, Productie, Financiar, Inginerie, Proiectare, Project Management, Automotive Engineering etc.

Câte persoane au fost prezente ediția trecută? Cum credeți că va fi acum? 

Editia anterioara Angajatori de TOP Timisoara a reunit 4500 de vizitatori, profesionisti cu experienta, absolventi, masteranzi si studenti, iar pentru editia din aceasta primavara anticipam ca vor participa 5000 de persoane. Le recomandam candidatilor care vor fi prezenti la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara sa fie pregatiti cu un CV BarCODEUn astfel de CV BarCODE il pot descarca din contul lor, de pe www.hipo.ro Cu un sigur exemplar pot aplica la toate pozitiile de interes pentru ei. Totodata, ii sfatuim sa se informeze cu privire la angajatorii cu care vor sa discute, iar in cadrul evenimentului, sa viziteze standul CV Experts unde vor primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane despre cum sa isi redacteze corect CV-ul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*