Ultimele stiri

DE NERECUNOSCUT! Cleopatra Stratan s-a transformat într-o adevărată DOMNIȘOARĂ. Cum arată fetița minune a muzicii românești FOTO

cleopatra stratan

În 2006, la nici patru ani, Cleopatra Stratan debuta în muzică, lansând piesa și clipul „Ghiță”. Fiica lui Pavel Stratan a devenit cel mai bine plătit artist tânăr, cel mai tânăr artist care primește un premiu MTV și cel mai tânăr artist care ajunge pe locul 1 într-un top național.

Cleopatra a împlinit pe 6 octombrie 2014 vârsta de 12 ani, a devenit o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și l-a lăsat în urmă pe Ghiță, pe care îl aștepta la portiță atunci când era mai mică.

Conform cancan.ro, Cleopatra își dorește să revină pe scena din România. Se pare că micuța cântăreață lucrează la câteva piese noi și își perfecționează talentul mergând la ore de canto.

„Are concerte, însă nu în țară. A cântat în America, în Europa, pe scene mari. Este suficient momentan, nu vreau să o epuizez și nu vreau nici să ignore școala. Sunt sigur că nu peste mult timp va recuceri și publicul din România, care a adorat-o cândva. Cleo este o fată isteață, descurcăreață, foarte inteligentă și amuzantă. Sunt mândru că este fiica mea”, a declarat Pavel Stratan, pentru cancan.ro.

cleopatra stratan

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*