Ultimele stiri

Bănuit de tentativă de furt, reţinut de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din judeţul Mureş, bănuit că ar fi pătruns prin efracţie într-un cabinet medical, cu intenţia de a sustrage bunuri. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat că bănuitul figura cu măsura preventivă a arestului la domiciliu.

La data de 02 iunie a.c., în jurul orei 23.30, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-o unitate spitalicească a fost depistată o persoană bănuită că ar fi încercat să sustragă bunuri.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul de 33 de ani, din judeţul Mureş, ar fi pătruns într-un cabinet medical, forţând uşa cu un levier, cu intenţia de a sustrage bunuri, fiind surprins de cadrele medicale.

În urma controlului bagajelor efectuat de poliţişti, asupra bănuitului au fost găsite mănuşi, o cagulă, levierul, o şurubelniţă şi un spray iritant-lacrimogen, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuitului.

Totodată, efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul figura cu măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În urma colaborării poliţiştilor de investigaţii criminale timişeni cu cei din Mureş, Judecătoria Dej a schimbat măsura arestului la domiciliu în arest preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*