Ultimele stiri

Controalele premergătoare Sărbătorilor de Paști continuă. Vezi ce au mai descoperit polițiștii

Politie

Poliţiştii timişeni au aplicat peste 350 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 100.000 de lei în ultimele 24 de ore.

Ieri, în cadrul acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor de Paşti, aproape 250 de poliţişti din cadrul structurilor de investigarea fraudelor, de ordine publică, poliţie rutieră şi poliţie transporturi au acţionat pe raza judeţului Timiş, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale.

Astfel, au fost verificaţi 23 de agenţi economici şi peste 230 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 65 de infracţiuni şi au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. Valoare totală a sancţiunilor se ridică la peste 100.000 de lei.

Poliţiştii de investigare a fraudelor au avut de-a face cu administratorul unei societăţi ce nu a virat către bugetul consolidat al statului contribuţiile reţinute prin stopaj la sursă în termenul prevăzut de lege de la data scadentă, producând un prejudiciu în valoare de peste 30.000 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,reţinere şi nevărsare, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*