Ultimele stiri

OFICIAL PNL se dă bătut: Nu putem face majoritate parlamentară. Vrem anticipate

PNL

PNL pare că renunță la preluarea guvernării prin schimbarea majorității parlamentare. „Cred că va fi din ce în ce mai greu”, a spus secretarul general al prtidului, Marian Petrache. În schimb, potrivit acestuia, se întărește în interiorul PNL un curent al alegerilor anticipate. În plus, el a vorbit și despre temele pentru care președintele Iohannis caută consens la următoarele consultări cu partidele politice, de după vacanța de Paște, și anume sănătatea și educația.

Marian Petrache a spus că sunt două poziționări clare în politica românească în ceea ce privește justiția: de acord cu toate cererile justiției făcute în Parlament și împotriva acestor cereri. Acest lucru i-ar face reticenți pe liberali în formarea unei majorități parlamentare cu alte partide sau cu alți parlamentari.

„Motiv pentru care e greu să mai faci astăzi o majoritate parlamentară, în aceste condiții. De fapt, în PNL au fost două curente, după alegerile prezidenţiale. Un curent care acum a început să se întărească, acela care cerea alegeri anticipate pentru că era firesc să se întâmple așa. În toată lumea civilizată, după un eșec aveau loc și alegeri parlamentare. Și al doilea curent, acesta de a prelua guvernarea foarte rapid, printr-o schimbare a majorității parlamentare. Cred că va fi din ce în ce mai greu să facem această majoritate parlamentară”, a spus Marian Petrache, secretarul general al PNL la Digi24. Citește mai multe AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*