Ultimele stiri

Tartă cu mazăre

tarta cu mazare

Ingrediente: 300 g aluat pentru foitaj, 250 g mazăre, 1 ceapă mică, 100 g costiţă afumată, 100 ml supă de legume, 2 ouă, 1 lingură făină, 250 ml lapte dulce, 2 linguri smântână, 4 linguri caşcaval ras, 50 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Căleşti ceapa tocată mărunt îm preună cu costiţa tăiată cubuleţe, adaugi mazărea, supa de legume şi laşi să fiarbă totul 20 de minute până când mazărea este bine pătrunsă. Întinzi o foaie de aluat cu care „îmbraci” interiorul unei forme de tartă, torni compoziţia cu mazăre şi o întinzi pe toată suprafaţa. Baţi ouăle cu untul topit, smântâna, laptele dulce, făina, sare şi piper, după gust, apoi torni totul peste amestecul de legume şi costiţă. Presari caşcaval ras şi introduci forma la cuptor pentru aproximativ 35 de minute. Tai felii şi o serveşti caldă sau rece, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*