Ultimele stiri

Un nou camion plin cu ajutoare va ajunge peste graniță. Dragan Petricevic și reprezentanți ai Crucii Roșii Timiș, în drum spre Bosnia [FOTO]

convoi Bosnia

A plecat al treilea transport de ajutoare strânse de Crucea Roșie Timiș către cei loviți, peste graniță, de furia apelor. De această dată camionul încărcat cu ajutoare va ajunge în Bosnia. Reprezentanți ai Crucii Roșii Timiș, în frunte cu antrenorul BC Timișoara, Dragan Petricevic, au plecat în acestă după-amiază încărcați cu alimente, apă sau îmbrăcăminte, căre cei loviți de viitură cu un singur gând: alinarea suferinței cât mai multor oameni.

După ce mai mulți paleți plini cu alimente, apă și produse indispensabile uzului casnic, au fost încărcați într-un tir, camionul a luat destinația Bosnia. Ajutoarele vor ajunge la Tuzla și Doboj, două dintre cele mai afectate localități în urma inundațiilor care au lovit Balcanii.

Cu cel de-al treilea convoi au plecat reprezentanții Crucii Roșii Timiș împreună cu Dragan Petricevic, antrenorul BC Timișoara. Acesta a fost și cel care a mobilizat printr-o serie de apeluri umanitare o mare masă de oameni să facă donații pentru sinistrații de peste graniță.

Toți cei care vor să doneze o pot face în continuare la sediul Crucii Roșii Timiș de pe str. Eneas nr 14/a, în intervalul orar 09.00-16.00. Se strâng în principal materiale de lenjerie intimă, alimente greu perisabile (faina, zahar, ulei, conserve), dar și articole de îmbrăcăminte.Singurul amendament este că acestea trebuie să fie noi (cu eticheta), altfel nu vor putea fi scoase pe la vamă.

1 Commentariu pe Un nou camion plin cu ajutoare va ajunge peste graniță. Dragan Petricevic și reprezentanți ai Crucii Roșii Timiș, în drum spre Bosnia [FOTO]

  1. liliana craciun // 2 iunie 2014 a 20:10 // Răspunde

    FELICITARI ECHIPEI CRUCII ROSII TIMIS!

    Timisoreni adevarati, cu mult suflet!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*