Ultimele stiri

Timișorenii nu prea cred în Antena 3. Doar câteva zeci de pensionari au ieșit în stradă pentru a susține postul TV

protest

Doar câteva zeci de pensionari au ieșit astăzi în stradă, la Timișoara, pentru a susține Antena 3. Astfel, aproximativ 50 de pensionari, în frunte cu liderul PC, Maria Grapini, susțin că au ieșit în stradă pentru a milita pentru libertatea presei. Contrare au fost însă mesajele transmise, care erau dedicate strict Antenei 3, postul lui Dan Voiculescu, condamnat zilele trecute la 10 ani de închisoare pentru fraudă.

Persoanele ieșite în Parcul Rozelor pentru protest au afișat hârtii și au purtat pe haine inscripții cu mesajul „Antena 3 e aici”.

“În loc să stea la umbră sau să se joace în Parcul Copiilor sau să facă acasă o treabă gospodărească, au ales, cu simț civic, să vină astăzi la o plimbare, să ne solidarizăm cu Antena3, cu cei de la București, cu oamenii care de ani de zile au muncit ca jurnaliști onești să ajute la informarea populației.”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

O plimbare similară a avut loc și la București, unde aproximativ 2000 de persoane au ieșit în stradă în zona Palatului Cotroceni, alături de ziariști ai Antena 3.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*