Ultimele stiri

Ben-Oni Ardelean conturează profilul candidatului la prezidențiale. Vezi despre ce e vorba

Ben Oni Ardelean

Ben-Oni Ardelean spune că românii sunt obișnuiți de 25 de ani cu un anumit profil de candidat.

„De 25 de ani, în România am fost obișnuiți cu un alt profil de candidat. Carismatic, să vorbească cu lumea, să aibă un limbaj mult mai jos pentru a înțelege tot poporul, să danseze cu diverse personaje și bineînțeles, un om obișnuit cu balcanismele tipic românești, cu replici dure, cu replici golănești și așa mai departe”, susține Ardelean.

În ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, Ben-Oni Ardelean susține că dacă acesta va deveni președinte, țara noastră va beneficia de o credibilizare externă imediată.

„În primul rând, va fi o credibilizare externă imediată. Pot să menționez că doamna Merkel a fost în vizită privată la dânsul când era primar, pe vremea când nu era propus pentru președinție. Așa cum știm cu toții, domnul Iohannis nu are o gașcă în jurul lui. Nu are niciun om. Nu există o gașcă în jurul lui Iohannis. Ceea ce înseamnă că statul va fi  condus într-un mod cât mai echidistant, neutru, corect, transparent. Cred că este un lucru extrem de binevenit în sfera publică românească, mai ales la nivelul președinției.

Cred că va fi o prezență foarte mare la vot, în noiembrie, iar lucrul acesta va da orice calcul PSD-ist peste cap. Printr-o prezență mare la vot, va aduce o mare schimbare, va îndepărta o sferă a puterii, care în acest moment este dăunătoare și pe plan intern, și pe plan extern în România”, a spus Ardelean.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*