Ultimele stiri

Petiție online pentru declararea lui Victor Ponta persona non-grata în Timișoara

O petiție on-line a apărut duminică seara pe internet, petiție care are ca scop declararea lui Victor Ponta persona non-grata în Timișoara. Cel care este inițiatorul ei este Corneliu N. Vaida, cel care a promis că va face acest lucru, sâmbătă, la mitingul din Piața Victoriei. Acesta susține că Victor Ponta sfidează Timișoara și românii din diaspora.

„Actualul premier și candidat la președinție Victor Ponta sfidează Timișoara, sfidează românii din diaspora, sfidează morala și democrația, promovând impostura, interesele de clan, hoția și minciuna! Promite grațierea infractorilor condamnați pentru fraudă, luare de mită, trafic de influență! Vrea să controleze justiția! Și-a aservit cu bani Biserica Ortodoxă Română! S-a aliat cu un extremist ca V.C. Tudor și cu un mitoman ca D. Diaconescu!… și ar mai fi o sursă de motive pentru care un asemenea individ nu ar avea ce căuta în Timișoara, Orașul Martir în care s-au născut democrația și libertatea din România!”, se arată în petiția on-line redactată de Corneliu N. Vaida.

„Am promis la microfonul din Piața Victoriei că voi face asta și mă țin de cuvânt! Timișoreni care mai credeți în valorile democrației, libertății și justiției, semnați și dați mai departe! Această petiție va fi înaintată Consiliului Local Timișoara în cursul lunii decembrie. Victor Ponta – Persona Non Grata în Timișoara”, mai precizează acesta.

Dacă doriți să semnați petiția, o puteți face aici.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*