Ultimele stiri

Descoperire macabră într-o pădure din Timiș! Ce a găsit un pădurar

Cadavrul unui bărbat, aflat într-o avansată stare de putrefacție a fost găsit marți seara, într-o pădure din apropiere de Lugoj. Un pădurar a făcut descoperirea și tot el a anunțat serviciul de urgență 112.

Conform redesteptarea.ro, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii și specialiștii în criminalistică, dar și reprezentanți ai Ocolului Silvic, autoritățile demarând o anchetă.

Cadavrul aflat într-o stare avansată de putrefacție nu avea membre și va fi greu de identificat. Criminaliștii au lucrat ore în șir la strângerea de dovezi și informații la fața locului, organizând un perimetru de câteva zeci de metri în jurul locului în care a fost găsit corpul neînsuflețit, mai scriu cei de la redeteptarea.ro.

Din primele cercetări, pe corpul bărbatului nu au fost destinse semne de violență, însă specialiștii au descoperit urme de mușcături de animale, una dintre ipotezele anchetatorilor vizând o moarte violentă, cauzată de mușcături ale sălbăticiunilor din pădure. Ancheta continuă în acest caz!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*