Ultimele stiri

Cotlet de porc la cuptor

cotlet de porc la cuptor

Ingrediente pentru cotlet de porc la cuptor:

1 kg cotlet întreg de porc
4 linguri ulei
50 ml vin alb
1 linguriţă piper boabe
busuioc
cimbru
rozmarin
1 ceapă
boia dulce de ardei
sare
1 ardei gras
piper măcinat

Mod de preparare pentru cotlet de porc la cuptor:

Se condimentează cotletul cu sare, piper, boia de ardei şi se lasă la rece 1-2 ore să se aromatizeze şi să se frăgezească. Se încinge uleiul într-o tavă, se rumeneşte carnea pe toate părţile, la foc iute. Se adaugă în tavă un pahar de apă, vinul, ceapa şi ardeiul tăiate felii, busuioc, cimbru, rozmarin, boabele de piper, apoi se introduce friptura la cuptor.

pentru aproximativ o oră. După ce se scoate cotletul de porc la cuptor, se lasă să se odihnească 10-15 minute, după care se serveşte tăiat felii, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*