Ultimele stiri

Orez bolognez

orez bolognez

Ingrediente:

2 linguri ulei de măsline
400 g carne tocată
4 cepe
busuioc proaspăt
oregano proaspăt
sare
piper
1 lingură boia dulce
120 g roşii tocate din conservă
300 g orez
800 ml supă de legume
200 g fasole verde congelată
roşii cherry pentru garnitură

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o cratiţă şi se căleşte carnea tocată până se coagulează. Se adaugă ceapa tocată mărunt şi se lasă, pe foc mic, să se călească 2-3 minute. Se condimentează cu boia de ardei, busuioc, oregano, Delikat Legume şi piper, după gust. Se amestecă, se adaugă roşiile tocate şi se fierbe până scade zeama. Se adaugă peste amestecul de carne orezul bine spălat şi supa. Se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă, la foc mic, circa 10 minute. Se ia capacul, se adaugă fasolea verde şi se fierbe, agitând din când în când, până când lichidul se evaporă. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se decorează cu roşii cherry tăiate jumătăţi, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*