Ultimele stiri

Plăcintă cu brânză

placinta cu branza

Ingrediente

1 pachet foi de plăcintă
100 g unt
150 g caşcaval
500 g telemea de vacă mai grasă
250 g brânză de vaci
7 ouă
1 lingură seminţe de susan
sare

Mod de preparare

Laşi foile de plăcintă la dezgheţat în frigider. Brânza telemea o sfărâmi cu furculiţa şi o amesteci cu brânza de vaci scursă bine şi caşcavalul ras. Adaugi şase ouă bătute şi sărezi după gust, dacă mai este nevoie. Depinde cât de sărată este telemeaua.

Aşezi într-o tavă unsă bine cu unt patru foi de plăcintă, torni jumătate din compoziţia cu brânză, pui alte patru foi de plăcintă, restul de brânză şi la final patru
foi de plăcintă. O ungi cu unt şi cu ou bătut deasupra, presari seminţe de susan şi introduci tava la cuptor pentru circa o oră.

Trebuie să se rumenească frumos deasupra, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*