Ultimele stiri

Plăcintă de pește

placinta de peste

Ingrediente:

1 foaie aluat pentru plăcintă
1 kg file de pește
2 cepe
1 morcov
½ ardei roșu
½ ardei galben
sare
piper
1 ou

Mod de preparare:

Fierbi o ceapă și morcovul cu un praf de sare. Când s-au înmuiat, adaugi fileurile de pește și lași să fiarbă la foc mic 10 minute. Scoți fileurile, le lași să se răcorească puțin, după care le mărunțești. Toci ceapa rămasă și ardeii, pui peștele, adaugi sare și piper, după gust. Întinzi aluatul pentru plăcintă, așezi în mijloc umplutura și dai marginile parte peste parte pe mijloc. Așezi hârtie de copt într-o tavă de cozonac, iei plăcinta și o pui cu marginile în jos. O ungi cu ou și o dai la cuptor până se rumenește. Servești cu ridichi, cartofi natur și castraveți murați, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*