Ultimele stiri

Familia lui Schumacher a cheltuit o avere pentru recuperarea lui Michael

La mai bine de un an de la accidentul de schi pe care l-a avut în statiunea franceza Meribel, Michael Schumacher îsi continua recuperarea. Septuplul campion mondial la Formula 1este în continuare imobilizat, nu poate vorbi si are în permanenta lânga el o echipa de 15 medici, la casa lui din Gland, de pe malul lacului Geneva, la 40 de kilometri de Lausanne. La câteva zile dupa ce managerul lui, Sabine Kehm, a marturisit ca fostul campion mondial face progrese, ziaristii publicatiei britanice „The Express” au  dezvaluit suma pe care familia lui Schumi a platit-o pâna în acest moment pentru recuperarea acestuia.

„The Express” scrie ca nota de plata saptamânala pentru îngrijirea lui Michael se ridica la 140.000 de euro, suma totala pe care familia a cheltuit-o ca fostul pilot sa îsi revina ridicându-se, pâna acum, la peste 14 milioane de euro. Aici sunt incluse si cele peste 12 milioane de euro pe care sotia acestuia, Corinna, le-a cheltuit pentru a transforma casa familiei din Glad într-un adevarat centru medical. Cu ajutorul specialistilor, aceasta a construit o camera speciala la mansarda casei, încapere ce a fost dotata cu tot echipamentul medical necesar mentinerii în viata a lui Michael.
La începutul acestei luni, Corinna Schumacher a vândut avionul personal al familiei si intentioneaza sa scoata la vânzare si cabana de la Meribel, din Franta, locul teribilului accident.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*