Ultimele stiri

Pârjoale din cartofi şi bureţi

retete culinare

Ingrediente: 500 g cartofi, 500 g bureţi fierţi (hulughite), o lingură de maggi secretul gustului cu gust de legume, 2 legături de ceapă verde, 3 linguri de făină de grâu, 10 g piper măcinat, 5 g boia de ardei iute, 5 g tarhon, 1 căpăţână de usturoi, frunze de salată, 1 legătură de ridichi.

Preparare

Fierbem cartofii, îi curăţăm de coajă şi îi dăm prin maşina de carne, dăm  bureţii fierţi tot prin maşină şi usturoiul şi le punem într-un vas, adăugăm ceapa verde tocată mărunt, piperul măcinat, tarhonul, făina de grâu, maggi secretul gustului, boiaua de ardei iute şi mestecăm foarte bine până se obţine o compoziţie omogenă şi luăm cu lingura compoziţie şi punem în tigaie la prăjit pe ambele părţi. Se pun apoi pe un platou în care am aşezat frunze de salată şi ciupercuţe din ridichi, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*