Ultimele stiri

Ce l-a rugat Marioara Murărescu pe fiul său înainte de a-şi da ultima suflare

Realizatoarea emisiunii “Tezaur folcloric” a murit, vineri, pe patul de spital, după o grea luptă cu boala, însă nu înainte de a-l ruga pe fiul său să-i îndeplinească o ultimă dorinţă. Marioara Murărescu i-a cerut acestuia, cu doar câteva zile înainte să moară, să aibă grijă de cei trei maidanezi pe care-i ţinea în casă de şapte ani, semn că şi-a dat seama că viaţa i se scurge prin vene.

„Doamna Murărescu a avut trei câini maidanezi în casă. Pe doi dintre ei i-a adunat din diverse colţuri ale ţării, unde mergea cu emisiunea. I-a adus acasă cu duba şi i-a îngrijit ca pe nişte copii. Iubea foarte mult animalele, erau oaza ei de linişte, de bucurie. Marioara l-a rugat pe fiul ei să aibă grijă de animaluţele sale, dacă ea nu va mai fi. Să nu le ducă la adăposturi şi să nu le scoată afară, în stradă. Să aibă grijă de ele”, a declarat un apropiat al vedetei TVR pentru Cancan.

Aproape şase ani s-a luptat Marioara Murărescu cu cancerul, dar în zadar. A suferit o mulţime de intervenţii chirurgicale şi cure cu citostatice, a luptat cu toată puterea, însă, vineri, boala a învins-o. Mâine, realizatoarea TV va fi condusă pe ultimul drum, iar înmormântarea va avea loc la Mănăstirea Cernica.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*