Ultimele stiri

Muşchi de vită cu parmezan şi sos de roşii

Ingrediente: 1 mușchi de vită, 400 g sos de roșii, 10 frunze busuioc, 200 g parmezan ras, 4 linguri unt topit, 1 căpățână de usturoi curățat, 1-2 linguri ulei, 3-4 roșii, sare, piper.

Mod de preparare: Torni uleiul într-un vas, adaugi sosul de roșii, 2-3 căței de usturoi, frunzele de busuioc, lași la fiert 20 de minute, apoi le mixezi cu blenderul. Roșiile întregi le așezi într-o tavă, adaugi 4-5 căței de usturoi, sare și le dai la cuptor. Le lași până de coc, apoi scoți tava și o dai deoparte. Fasonezi mușchiul de vită, îl tai felii, îl dai cu sare și piper, torni peste ele puțin ulei și îl lași câteva minute. Pui untul topit într-o tigaie și rumenești fiecare felie de mușchi pe ambele părți, apoi le așezi într-o tavă. Presari peste ele parmezanul ras și pui printre ele sosul de roșii mixat. Dai tava la cuptorul încins pentru 10-15 minute. Servești feliile de friptură alături de roșiile coapte și stropite din belșug cu sosul de roșii, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*