Ultimele stiri

Sardele la cuptor

sardele la cuptor

Ingrediente

1 kg sardele mai mici
50 ml ulei
100 ml apă
5-6 căţei usturoi
2 roşii
piper măcinat proaspăt
busuioc proaspăt
1 ceapă albă
sare

Mod de preparare

Cureţi sardelele de solzi şi de intestine, lăsându-le cu cap. Le speli şi le laşi să se scurgă şi le presari cu sare. Le laşi să stea aşa timp de 15 minute. Aranjezi sardelele într-o tavă pentru cuptor, pui ceapa tăiată peştişori, usturoiul pisat, roşiile tăiate cuburi, potriveşti de sare şi piper, torni apă şi ulei.

Bagi tava în cuptor şi o laşi aproximativ 30 de minute. Serveşti sardelele calde garnisite cu busuioc, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*