Ultimele stiri

Maidanezii s-au înmulțit, la Timișoara! Ce spune primarul

maidanezi

Nicolae Robu a fost sesizat de mai mulţi timişoreni că numărul câinilor fără stăpân a crescut simţitor în ultima perioadă. Nu doar de la cetățeni a primit reclamații edilul, el spunând că a observat acest lucru cu ochii lui. Cu toate acestea, primarul spune că maidanezii sunt ridicaţi periodic de o firmă de ecarisaj, chiar dacă i-a expirat contractul cu municipalitatea.

„Din nou s-au înmulţit câinii pe străzi, legea este blocată, dar acţiunea de strângere a lor continuă. Când am făcut observaţia că s-a înmulţit numărul câinilor am făcut-o pe baza sesizărilor de la cetăţeni și a observațiilor mele”, a spus primarul Nicolae Robu.

Se pare că Danyflor continuă să ridice maidanezii de pe străzile din Timișoara în baza unei achiziţii publice făcute de Primăria Timişoara în limita a 30.000 de euro. La epuizarea acestei sume, firma nu va mai putea aduna câinii fără stăpân.

1 Commentariu pe Maidanezii s-au înmulțit, la Timișoara! Ce spune primarul

  1. FARA MAIDANEZI // 18 septembrie 2014 a 21:25 // Răspunde

    Primaru asta chiar face pe prostu !! Nu este blocata nici o legea , in bucuresti se eutaansiaza zi de zi pe capete si nu scapa nici unu !! Nicolae Robu isi bate joc de populatie pe fata cu un tupeu fantatic si ordinar . Mesaj pentru primaru Nicolae Robu , aduna maidanezii si EUTANASIAZAI sau te mutam pe tine si familia ta la cimitir .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*