Ultimele stiri

Războiul Robu-Stoia continuă! Viceprimarul rămâne cu Pensionarii și Cantina de Ajutor Social

Traian Stoia

Pentru că „a complotat” împotriva echipei din care face parte, viceprimarul Traian Stoia s-a ales cu o nouă sancțiune. După ce i-a luat cele două secretare, primarul Nicolae Robu a decis să îi ia și din atribuții viceprimarului.

Acuzat de Robu că organizează ședințe de complot împotriva echipei din care face parte și că în Consiliul Local face notă discordantă, viceprimarul s-a ales cu noi sancțiuni. Astfel, Direcția  Clădiri Terenuri şi Dotări Diverse, aflată până acum în subordinea viceprimarului Stoia, va trece în cea a city – managerului Sorin Drăgoi. În acest context, Stoia rămâne cu Cantina de Ajutor Social, Căminul pentru pensionari, Serviciul Protecţia Persoanelor cu handicap, Protecţia copilului şi familiei, Centrul de zi Pentru voi şi Direcţia de asistenţă socială.

„Am redistribuit sarcinile în Primăria Timişoara. Am constatat că l-am supraestimat pe domnul viceprimar Traian Stoia şi i-am dat prea multe sarcini, că nu reușeşte să le gestioneze în sectorul cel mai important pe care l-a gestionat, la Direcţia Clădiri Terenuri şi Dotări Diverse lucrurile fiind şi la ora actuală vraişte. Pe de altă parte, din nou viceprimaul Stoia a dovedit lipsă de loialitate faţă de echipa din care face parte, lipsă de fair-play, şi a avut atitudini ostile echipei. Din cele două motive, începând de ieri sau de azi, domnul Stoia se va ocupa de Cantina de Ajutor Social, Căminul pentru pensionari, Serviciul Protecţia Persoanelor cu handicap, Protecţia copilului şi familiei, Centrul de zi Pentru voi şi Direcţia de asistenţă socială”, a declarat Robu.

Mai mult decât atât, edilul-șef al Timișoarei spune că speră că acum viceprimarul se va descurca cu direcțiile rămase în subordine, acuzându-l că deși pretinde că are studii superioare, dosarul său din Primărie stă de doi ani fără diploma care să ateste acest lucru.

„Este om cu studii superioare. Sper să se descurce, că se zice că are facultate, dar nu aduce diploma la personal, şi nu e OK să aibă dosarul incomplet după doi ani şi ceva”, a mai adăugat primarul.

Cu toate că Stoia este pedepsit continuu și dacă ar mai greși cu ceva ar putea ajunge în situația de a rămâne fără atribuții, primarul Nicolae Robu spune că încă nu se gândește la schimbarea acestuia, deși semnalmente ar exista.Vorbim despre faptul că edilul-șef are deja majoritate în Consiliul Local ceea ce i-ar permite să facă acest lucru, dar și despre dinscuțiile purtate cu membrii PDL de a-l numi pe Simion Moșiu în funcția de viceprimar, decizie care, însă, i-a cam scos din sărite pe membrii PDL Timișoara, care l-ar dori în această funcție pe Titi Sandu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*