Ultimele stiri

Deputatul Gheorghe Ciobanu nu îi face concurență lui Sorin Grindeanu la șefia PSD Timiș

Gh Ciobanu

Cu fostul președinte aflat sub control judiciar pentru corupție, cu alegerile pentru președinția României pierdute, filiala Timiș a PSD a rămas fără o conducere oficială, desemnată democratic. Momentan, formațiunea este condusă, la nivel județean, pe o perioadă de interimat, de ministrul Sorin Grindeanu. Totuși, în perioada 20-21 martie, vor avea loc alegeri în filială și atunci se va desemna o conducere oficială. Preferat pentru funcție pare a fi tot Grindeanu, care este susținut de mai toată lumea.

Un posibil viitor contracandidat al ministrului la șefia filialei Timiș a PSD ar fi putut fi deputatul Gheorghe Ciobanu, dar acesta pune capăt oricăror speculații. Nu va intra în cursa pentru funcția de președinte al formațiunii.

“Nu m-am gândit, preocupările mele sunt mult mai serioase decât o funcție. Am avut discuții cu echipa, dar după funcții n-am umblat niciodată și nu voi umbla. Nu voi candida pentru funcția de președinte al PSD Timiș, îl susțin pe Sorin Grindeanu”, a explicat deputatul social-democrat.

Cu toate acestea, Ciobanu nu neagă posibilitatea de a candida pentru funcția de președinte executiv.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*