Ultimele stiri

Tocană franțuzească de porc

tocana frantuzeasca de porc

Ingrediente: pătrunjel tocat cimbru 5 căței de usturoi zdrobiți 2 foi de dafin o lingură de pudră de ardei iute 2 cuișoare 5 căni de apă 4 căni de supă de pui 500 de grame de carne de porc o bucată de șuncă 4 morcovi tocați 400 de grame de cartofi tăiați cuburi o jumătate de cârnat de porc tocat mărunt

Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneți la fiert într-o oală apa, supa, carnea de porc, șunca și ierburile aromatice, înafară de pătrunjelul tocat. Adăugați usturoiul, cuișoarele și pudra de ardei iute, amestecați și lăsați recipientul pe foc aproximativ o oră și jumătate. Adăugați apoi morcovii și cartofii, iar la final cârnatul de porc. Amestecați bine și mai lăsați tocana să fiarbă circa 20 de minute, asezonați cu sare și piper și presărați pătrunjel tocat peste, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*