Ultimele stiri

Mai multe dosare penale întocmite de polițiștii de la rutieră

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au depistat mai mulţi bărbaţi în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deşi nu aveau acest drept. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Protopop Meletie Drăghici, din Timişoara.

Poliţiştii au procedat la verificarea conducătorului auto, un bărbat de 47 de ani, în baza de date, constatând că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere reţinut din data de 18 martie a.c..

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14.10, poliţiştii municipiului Lugoj au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Ştiuca, judeţul Timiş, în timp ce conducea un tractor pe raza localităţii de domiciliu, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 14.20, poliţiştii municipiului Lugoj au oprit pentru control, pe raza localităţii Ştiuca, o autoutilitară condusă de un bărbat de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că autoutilitara nu este înmatriculată în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*