Ultimele stiri

Copilul de un an, maltratat de părinţi, a fost externat de la Spitalul Judeţean Timişoara. Mama nu-l mai doreşte

Roberto-Nicuşor, copilul de un an şi cinci luni dintr-un sat din judeţul Caraş-Severin, care a fost maltratat de familie,  a fost externat de la Spitalul Judeţean Timişoara, ieri, şi transferat la Reşiţa. Familia nu-l mai vrea pe micuţ, motiv pentru care acum se caută o familie pentru el.

În acest sens, reprezentanţii spitalului din Reşiţa au luat legătura cu cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului pentru rezolvarea cazului. Mama băieţelului, în vârstă de doar 16 ani, nu-l mai doreşte, aceasta fiind însărcinată cu al doilea copil.

„Personalul de la spitalul Timișoara i-a cumpărat jucăriile care se văd în pătuț (unele chiar mai mari decât Roberto), iar personalul de la Spitalul din Reșița (atât asistenta socială de la UPU-SMURD, asistentele de la UPU Pediatrie, cât și personalul secției Pediatrie unde se află acum micuțul) îl plimbă din brațe-n brațe. Sperăm să plece cât mai curând din spital și să-l preia o familie adevărată”, a declarat Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al SJU Reșița, pentru Expres de Banat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*