Ultimele stiri

A plouat cu amenzi de Rusalii! Vezi bilanţul poliţiştilor

etilotest

Nici în ziua de Rusalii cei ce au încălcat legea nu au putut sta liniştiţi. Cei aproape 300 de oameni ai legii aflaţi la datorie în cursul zilei de ieri, au aplicat sancţiuni în valoare de peste 55.000 de lei şoferilor şi comercianţilor din Timiş.

„În cursul zilei de ieri, aproape 300 de poliţiştii au acţionat, pe raza judeţului Timiş, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale şi menţinerii unui climat de ordine şi linişte publică. Astfel, poliţiştii au constatat 24 de infracţiuni de natură judiciară, economico-financiară şi rutieră, toate fiind în delict flagrant”, anunţă IPJ Timiş.

Au  fost aplicate 317 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 56.431 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere.

Peste 200 dintre sancţiuni au fost aplicate de poliţiştii rutieri, fiind amendaţi 113 de vitezomani şi cinci şoferi care au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 23 de permise de conducere.

Pentru o întoarcere din mini vacanţa în siguranţă, poliţiştii sunt la datorie şi în cursul zilei de azi, pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor şi ambuteajelor rutiere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*