Ultimele stiri

Zeci de bijuterii pe patru și două roți, expuse în centrul Timișoarei. Cel mai scump automobil, un Buick Electra impresionant FOTO

Automobile și motociclete istorice vechi de zeci de ani au putut fi admirate, astăzi, în centrul Timișoarei, unde a avut loc o nouă ediție a evenimentului „Retroparada Toamnei”. La fel ca în anii precedenți, printre mașinile de epocă expuse s-au numărat și câteva Dacii 1.300, Trabanturi, un Austin fabricat în anul 1947, Bentley S1, sau BMW Alpina.

„Avem 51 de mașini și motociclete, 15 din Serbia, cinci din Ungaria. Ne-am bucurat și de prezența domnului primar, care s-a bucurat, este cea mai mare expoziție de mașini de epocă din Timișoara. Cea mai veche mașină este un Austin din 1947, respectiv o motocicletă din 1930”, a precizat Vlad Căpotescu, organizatorul evenimentului din Timișoara.

Potrivit acestuia, cea mai frumoasă mașină expusă în centrul orașului a fost un Buick Electra din 1960, care are o valoare de piață de peste 40.000 de euro.

Autovehiculele istorice au fost expuse în Piața Victoriei între 11.00 și 14.00, iar de la ora 14.00, mașinile de epocă au „defilat” pe marile bulevarde din Timișoara, în cadrul unei parade.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*