Ultimele stiri

Piața Libertății nu va abunda în copaci! Robu este în stare să organizeze un protest împotriva sa

Piata Libertatii

Cârcotașii care acuză lipsa de vegetație din Piața Libertății l-au scos din sărite pe primarul Nicolae Robu. Edilul-șef al Timișoarei le dă exemplu acestora toate marile piețe din Europa: majoritatea nu au copaci. Și ca să le dea peste nas nemulțumiților, Robu spune că este în stare să organizeze un protest împotriva sa, unde cei ce-l blamează să se poată exprima liber.

Astfel, deși în noua Piață a Libertății va exista vegetație, aceasta nu va abunda de copaci, anunță primarul Nicolae Robu.  Asta pentru că, așa au decis specialiștii, care au lucrat și în marile piețe europene.

“Toată zona istorică va avea un mobilier stradal format inclusiv din vegetație. Dar dacă vă uitați cum arată toate piețele din străinătate, acestea nu sunt abundente în vegetație. În Piața Unirii nimeni nu s-a plâns că nu sunt copaci. Se crează teme false, nu inovăm nimic. Orașul va arăta foarte bine și mergem cu ce este deja în lume. De ce fiecare vrea să fie specialist?”, a spus primarul Nicolae Robu

În plus, edilul îi trimite pe cei ce-l fac “neecologist” la numărat de copaci. Spune că oficial a plantat 3900 de arbori, dar cei ce vor avea curiozitatea să-i numere vor constata că sunt chiar mai mulți.

„Cine nu crede că eu am plantat 3900 de copaci să meargă să îi numere. Unii au fost să-i numere și au găsit câțiva copaci în plus. De exemplu pe strada Ciprian Porumbescu am fost în inspecție și am fost nemulțumit de unde au plantat copacii și ca să scape de mine nu i-au mutat, ci au mai pus câțiva. La fel și cu locurile de parcare. Mulți zic că e imposibil. Până la urmă sunt 3700 de locuri de parcare”, a mai spus Robu.

Și ca un semn de “extremă democrație” Robu spune că e în stare să organizeze el un protest împotriva sa, unde nemulțumiții să-și spună părerea.

„Aș fi în stare să organizez un protest în care să îi chem pe toți cei care sunt nemulțumiți de mine. Le organizez eu ca să îi ajut”, a exclamat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*