Ultimele stiri

S-a lansat licitaţia pentru lărgirea pasajului Popa Şapcă din Timişoara. În cât timp va fi terminat

pasajul popa sapca

Primăria Timişoara caută constructori care să lărgească pasajele Popa Şapcă şi Jiul din oraş. Licitaţia pentru lărgirea pasajului Jiul a fost lansată, iar astăzi s-a publicat pe SEAP şi documentaţia de licitaţie pentru lărgirea la patru benzi a străzii Popa Şapcă, a pasajului pe sub calea ferată Popa Şapcă şi a B-dului Antenei.

Nicolae Robu, primarul Ti mişoarei, a anunţat, astăzi, că valoarea estimativă a lucrării este de peste 44 de milioane de lei, fără TVA, iar termenul de execuţie stabilit de proiectant este de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Cei interesaţi pot depune ofertele până în data de 20 noiembrie, iar deschiderea ofertelor este programată în aceeaşi zi.

„Este o veste foarte bună şi sunt convins că aşa va fi şi receptată de timişoreni. Cele două treceri pe sub calea ferată ne crează foarte multe probleme. Este adevărat că e la fel de importantă şi trecerea peste calea ferată din zona Solventul, dar acolo proiectul e de-o anvergură mai mare, el e elaborat, însă nu-l putem asuma pe venituri proprii, aşa cum facem lucrările de lărgire de la Jiul şi Popa Şapcă”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul-şef a mai precizat că speră ca licitaţiile pentru cele două proiecte să decurgă în condiţii bune, astfel încât să se poată începe cât de curând lucrările. „Chiar va fi radical schimbată faţa oraşului nostru şi, în plus, vom avea o incomparabil mai bună funcţionalitate în oraş când şi aceste proiecte vor fi materializate. Dacă se va lucra intens, estimez că aceste lucrări pot fi terminat mult mai repede, se poate lucra în paralel pe tot frontul, astfel încât, cu organizare de şantier să perturbăm la minim traficul. Mie îmi place să lucrăm în forţă. Consider că aici putem termina în şase, nouă luni cu o mobilizare exemplară a câştigătorului licitaţiei”, a mai precizat primarul Timişoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*