Ultimele stiri

INTERLOPII s-au BĂTUT, din nou, chiar în centrul Timişoarei. Cine a fost implicat în altercaţie

Un nou scandal între interlopii din Timişoara. De data aceasta, fraţii Gazibara şi Ciprian Gavrilă s-au încăierat, astăzi, chiar în centrul oraşului, în faţa magazinului Bega. Bătaia a avut loc la scurt timp după ce aceştia au ieşit din sala de judecată.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii unei altercaţii între mai multe persoane, pe raza municipiului Timişoara. În fapt, la data de 20 iulie a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Proclamaţia de la Timişoara ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma intervenţiei fiind depistaţi doi tineri de 22 şi 25 de ani, care au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Totodată, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat şi condus la sediu alte trei persoane, printre care şi martori. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Înainte de a se lua la bătaie în faţa magazinului Bega, cei trei au început să se jignească, după ce au ieşit de la instanţă, jandarmii de la Tribunalul Timiş fiind cei care au aplanat conflictul. Cei trei interlopi care s-au bătut astăzi sunt acuzaţi într-un dosar al grupării specializate în infracţiuni cu violenţă condusă de Sorin Udrea, lider al lumii interlope din Timişoara. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Timiş.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*