Ultimele stiri

Magicianul Lorenzo Cristian revine la Timișoara cu cel mai mare spectacol de iluzionism din România VIDEO

magicianul lorenzo cristian

VISUL MEU – “cel mai mare spectacol de iluzionism ținut vreodată în România” revine la Timișoara pe 10 iunie, ora 20:00 la Casa Tineretului. VISUL MEU este mai mult decât un spectacol, ci este o poveste de viață în care cel mai titrat iluzonist român, Lorenzo-Cristian dovedește că visele pot deveni realitate.

Lorenzo-Cristian este primul și singurul român care a devenit membru al celei mai prestigioase și exigente organizații a magicienilor din Europa. The Magic Circle – Londra, din același club fac parte faimoșii David Copperfield și Dynamo. În prima ediție a concursului Românii au Talent, a fost numit cel mai bun Iluzionist al competiției, acele numere le veți revedea și în spectacol.

Lorenzo-Cristian pune în scenă un spectacol unic în România, prin decor, recuzită, efecte speciale și personaje care apar, dispar, levitează și se transformă. Totul pe durata a doua ore în care suspansul, drama și comedia combinate cu inexplicabilul te vor face să trăiești diferite stări. “Finalul extrem de emoțional vă v-a convinge că visele pot deveni realitate și că omul poate realiza orice își propune”, spune Lorenzo Cristian.

Evenimentul are loc pe 10 iunie, între orele 20.00 – 22.00. Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro și costă între 50 și 100 de lei.

1 Commentariu pe Magicianul Lorenzo Cristian revine la Timișoara cu cel mai mare spectacol de iluzionism din România VIDEO

  1. Caprioru Andrei // 7 iunie 2014 a 10:30 // Răspunde

    Bilete se gasesc si la 0756035564

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*