Ultimele stiri

Un nou tur Cochete pe biciclete la Timișoara. Vezi când are loc

cochete pe biciclete

În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci si un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață. Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutăți din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur.

Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității. La Cochete pe Biciclete sunt așteptate doamne și domnișoare, alături de admiratorii lor.

Echipa “Verde pentru Biciclete” vă invita duminică, 24 mai 2015, la Cochete pe biciclete.

Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Ca de obicei, vom distribui stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă. De la ora 11:00 vom parcurge împreună următorul traseu: Platforma Timco –Str. Circumvalațiunii- Str. Gheorghe Lazăr – Strada Paris – Bulevardul Republicii – Strada Gării – Strada Gheorghe Pop de Băsești – (Podul Muncii) – Bulevardul Iuliu Maniu – Calea Șagului – Bulevardul Liviu Rebreanu – Calea Martirilor 1989 – Strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Bulevardul 3 August 1919 – Parcul Poporului(Regina Maria). Vom poposi în Parcul Poporului, perfect pentru picnic, expoziții de produse pe tematică ciclistă și pot achiziționa produse specifice și prăjituri.
Cele mai Cochete pe biciclete vor fi premiate de Echipa “Verde pentru Biciclete” și de colaboratorii lor. Sunt pregătite o sumedenie de premii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*