Ultimele stiri

Un renumit medic ŞOCHEAZĂ: orice formă de CANCER se vindecă în câteva săptămâni. Cum este posibil

cancer prostata

Un medic renumit pentru succesele lui îm videcarea unei boli care afectează din ce în ce mai mulți oameni, cancerul, dar și a unor afecțiuni legate de stres face declarații surprinzătoare.

Leonard Coldwell consideră că boala cancer se poate vindeca și în câteva săptămâni, scrie Obiectiv. „Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca între două și 16 săptămâni. Dar la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiența de peste 20 de ani, știe că această boală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, care prezintă mai multe cazuri de vindecare spontană. Aceasta înseamnă că este posibil, iar noi doar trebuie să găsim o cale să accesăm acest lucru. De asemenea, vindecări se întâmplă și în așa zisele locații sfinte, gen Lourdes, dar nu este neapărat din cauza locului, ci a așteptărilor și convingerilor pacienților”, spune renumitul doctor.

Leonard Coldwell consideră că vitamina C este un puternic vindecător. „Unii medici din Europa folosesc injecții (intravenoase) cu Vitamina C. În jur de 100cc (100 ml) de trei ori pe săptămâna, iar în unele cazuri mai des. Și din experiența mea, cancerul sau tumorile au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea afecțiunilor inimii, dar din păcate, vitamina C va începe să fie un remediu dat numai pe rețetă și de formă sintetică, la fel ca și vitamina E”, mai spune medicul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*