Ultimele stiri

Creatori de modă din întreaga lume vin la Timişoara să-şi prezinte rochiile de seară. Printre invitaţi, Cătălin Botezatu şi Mihai Leu

Oraşul de pe Bega găzduieşte un concurs special adresat designerilor vestimentari. „Dress of The World”, organizat de către World Beauty Congress, se desfăşoară la Timişoara de astăzi şi până pe 24 februarie. La eveniment şi-au anunţat prezenţa peste 30 de creatori de modă din peste zece ţări, atât începători, cât şi experimentaţi, majoritatea fiind pentru prima dată în ţara noastră.

În cadrul competiției, vor fi jurizate rochii de seară concepute de designerii înscriși în concurs și care trebuie să respecte standardele morale și estetice universale la care se aliniază concursul “Dress of the World”. Gala concursului va avea loc pe 23 februarie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIA Timiș, de la ora 18.00.

Organizatorii au pregătit pentru oaspeţii din străinătate şi vizite la obiectivele turistice importante din Timişoara. Nu vor lipsi de la evenimentul de talie mondială invitaţii speciali. Şi anume, Cătălin Botezatu, Mihai Leu, Elie Lăslean, Roxana Ionescu, alţi oameni de afaceri şi oficialităţi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*