Ultimele stiri

Timișorenii nu se vor mai plimba pe Bega cu singurul vaporaș de agrement electric din România. Care este motivul

vaporas electric

Vești proaste pentru timișorenii care și-ar fi dorit să se plimbe pe Bega cu singurul vaporaș din România electric, care nu produce niciun zgomot. Proprietarul ambarcațiunii a anunțat pe Facebook că, de la sfârșitul săptămânii trecute, nu se vor mai putea face plimbări cu vaporașul, și asta pentru că a luat decizia de a-l muta în altă parte.

Nicolae Bîrsan spune că de vină pentru că s-a ajuns în această situație sunt reprezentanții autorităților locale, în frunte cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu. „După doi ani de povești total inutile pe tema ECO-VERDE cu tine și cu lache Diaconu, încă nu avem o priză unde să încărcam „Primul vaporaș de agrement 100% ELECTRIC din România”, atâta de prăpădiți și impotenți sunteți, așa că…noi am plecat, hai pa!”, a scris pe cunoscuta rețea de socializare Nicolae Bîrsan.

Proprietarul ambarcațiunii e nemulțumit și de faptul că s-a turnat beton pe o bună parte din malurile Begăi, pentru că au fost tăiați mai mulți copaci, care reprezentau un adevărat punct de atracție, dar și pentru că Bega este murdară.

10527308_540498982721648_3207045162040633268_n

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*