Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: „Majoritate în Consiliul Local în momentul de față, din punctul meu de vedere, nu există nici de o parte, nici de alta”

În conferința de presă susținută ieri, la sediul PSD Timiș, Sorin Grindeanu a atacat noua alianţă dintre PNL şi PSD.

„Majoritatea a avut-o USL-ul, așa au vrut timișorenii. Ații s-au gândit să facă alianțe, și am văzut și conferințe de presă comune, mai nou. Nu noi am rupt USL-ul, ci PNL-ul a rupt USL-ul și a înșelat încrederea cetățenilor. Și la alegerile locale, și la alegerile parlamentare, USL-ul pe Timișoara a avut peste 50%. Alții s-au gândit că e mai bine pe plan local să facă alianțe cu anumiți lideri cercetați penal ai PDL-ului. Dacă dau mai bine în poză cu acești domni și li se pare că asta e dreapta… le urăm succes. Majoritate în Consiliul Local în momentul de față, din punctul meu de vedere, nu există nici de o parte, nici de alta. Nu sunt reprezentanți doar ai PSD-ului, PNL-ului sau PDL-ului, mai sunt și țărăniști, care la rândul lor nu sunt foarte uniți, mai este și PP-DD. E o majoritate, din punctul meu de vedere, volatilă”, a  spus Sorin Grindeanu.

De cealaltă parte, primarul Timișoarei, aflat în concediu în Ibiza, a comentat pe marginea acestui subiect pe Facebook.

„Trist trebuie să fie pentru PSD cu zero realizări la activ! Iată răspunsul meu la noul val de atacuri ale unor PSD-işti de frunte la adresa mea. 1. PSD este un partid care n-a făcut absolut nimic pentru Timişoara şi pentru judeţul Timiş în toată existenţa sa. 2. În situaţia 1, inevitabil, PSD are conduită complexatului, a gâştei suferinde că nu poate fi lebădă din celebra fabulă a lui Aurel Baranga, a celei cu deviza «Dacă nu poţi să urci, Măcar să bârfeşti şi să spurci»”, scrie Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*