Ultimele stiri

Vrei să-ți transformi studenția într-o perioadă memorabilă? Vino la Festivalul Studențiada

Studenții și tinerii din Timișoara pot beneficia, timp de o săptămână, de o serie de activități distractive, culturale, sportive și de carieră. Totul în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului „Studențiada”, ce se desfășoară în perioada 17 – 23 noiembrie. Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţiilor în Ştiinţe Exacte din Unversitatea de Vest Timişoara împreună cu Uniunea Naţională a Studenţilor din România.

Voluntarii ASSEUT au pregătit tuturor studenţilor din Timişoara o varietate de activităţi la care tinerii nu au acces în mod obişnuit, în principal din lipsa resurselor financiare, dar care pot transforma studenţia într-o experienţa memorabilă. Acces gratuit la teatru, muzee, film, seminarii si workshop-uri de cariera, concursuri şi expozitii inedite, ecologizari sunt doar câteva dintre actvitățile de care se pot bucura tinerii cu ocazia acestui eveniment.

Studenţiada- este cel mai mare festival studenţesc organizat de studenţi pentru studenţi, din dorinţa de a veni în intâmpinarea nevoii de socializare, distracţie şi creativitate a tinerilor precum şi de a le oferi o experienţă studenţeasca de neuitat.

Evenimentul se va desfășura simultan în 14 orașe din țară. București, Iași, Craiova, Bacău, Târgoviște, Târgu-Jiu, Petroșani, Galați, Târgu-Mureș, Pitești, Ploiești și Constanța.

Printre cele mai importante evenimente ale festivalului studenţesc se includ: Deschidere oficială: UVT, Concurs foto , Flashmob (UVT), Seară de publicitate (UVT – Amfiteatrul A02), Teatru (Casa de Cultură a Studenţilor), Seară de film (UVT-Amfiteatrul A02), Treasure Hunting – Timişoara, Training-uri „Public speaking” și „Accesare Fonduri Europene”, Campionate sportive (fotbal, volei, tenis de câmp, fifa, batmnton), Seară de karaoke, Treasure Hunting, Ceai și cafea în holul UVT, Beer Pong și Vizită la muzeele din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*