Ultimele stiri

Nicolae Robu le mulțumește timișorenilor la trei ani de mandat. Cum vrea să demonstreze că este CINSTIT

Nicolae Robu

Nicolae Robu a anunțat, în această dimineață, pe Facebook, din New York, că se împlinesc trei ani de când a fost ales primar al Timișoarei. Edilul șef a ținut să le mulțumească timișorenilor care au avut încredere în el și l-au votat, dat și celor care, deși nu l-au votat, i-au fost alături, „fie și sufletește, în strădaniile, zbaterile și, de multe ori, luptele mele pentru Timișoara”.

Primarul Robu mai scrie pe rețeaua de socializare că va face un bilanț al realizărilor în data de 25 iunie, zi în care a depus jurământul. „Menționez că ceea ce voi prezenta nu va fi un bilanț narativ, ci unul enumerativ. De ce? Pentru simplul motiv că am cu ce să-l fac astfel. Orice om de bună credință poate vedea că orașul s-a schimbat enorm în bine în acești ani. Iar schimbările vor continua! Tot în bine, evident! Ce vreau să vă garantez eu acum, stimați și dragi timișoreni, este că am fost și voi fi întotdeauna un om dedicat misiunii asumate, cinstit și drept, un om pentru care ziua de muncă are întotdeauna peste 12 ore -frecvent chiar semnificativ peste 12 ore”, se laudă primarul Timișoarei pe Facebook.

În final, Nicolae Robu vorbește în postarea publicată pe rețeaua de socializare și despre cinste. „Eu, după patru mandate de prorector, două de rector -ultimul cumulat cu un mandat de senator al României- locuiesc în același apartament de bloc cu patru camere dobândit în 1991, am o mașină second hand Renault Laguna din 2001 și, ca agoniseli peste strictul necesar, am un al doilea apartament de bloc (cu 3 camere), din 2004, un teren intravilan de 1000 mp, din 2005, și conturi bancare totalizând sub 10 000 euro (mașina Cielo n-o mai număr, știută fiindu-i valoarea). Asta spune tot!”, conchide primarul Timișoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*