Ultimele stiri

“Locul anvelopelor nu e la tine acasă! Trimite-le la plimbare”, o nouă acțiune pentru o Timișoară mai curată

anvelope uzate

Cea de-a patra ediție de colectare a anvelopelor uzate din orașul de pe Bega va fi organizată la sfârșitul acestei luni, ca urmare a succesului de care s-a bucurat această campanie până în prezent. Eco Club Timișoara

Campania se va desfăşura în zilele de 24 şi 25 aprilie, între orele 1400 – 1800, respectiv 1200 – 1800, în parcarea Iulius Mall. Aceasta are drept scop reducerea numărului de anvelope aruncate la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în locuri neautorizate, prin punerea la dispoziția cetățenilor a unui cadru legal și controlat de colectare în vederea eliminării lor din circuit.

Acțiunea “Locul anvelopelor uzate nu e la tine acasă. Trimite-le la plimbare!” nu implică nici o remunerare, ea făcându-se sub formă de donație de către cetățeni. Anvelopele vor fi mai departe prelucrate şi transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

“Eco Club Timişoara există pentru a crea o Timişoară mai curată, pentru îmbunătăţirea atitudinii şi schimbării comportamentului cetăţenilor prin atragerea atenţiei şi schimbarea mentalităţii asupra relaţiei om-mediu şi conştientizarea efectelor negative ale acţiunii fiecăruia dintre noi asupra mediului”, transmit inițiatorii campaniei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*